22 Eylül 2015 Salı

Yeni jenerasyonun sıkı dostları - Gigi Hadid & Kendall Jenner





Daha çok duyacağız onların adını Gigi & Kendall. Her ikisi de son dönemin yükselen trend mankenleri Kendall zaten Kim Kardashian'nın üvey kız kardeşi, Gigi ise diğer adıyla Jelena Noura son zamanlarda yabancı medyada, müzik videolarında dahi görmeye başladığımız manken ve oyuncu. Her ikisi de henüz 20 yaşında ve adlarını tüm dünyaya duyurmaya başladılar. 




Kendall'ı ilk kez Entertainment kanalında görmüştüm, Kardashian'ların ünlü realite programı"Keeping Up With Kardashians" programında Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşiydi. 



Bir de kız kardeşi Kylie Jenner var ki onu son dönemde rapçi sevgilisi Tyga'nın doğumgününde hediye olarak aldığı Ferrari ile duymuş olabilirsiniz. Resmen kamera önünde büyüdüler  ve her ikiside son dönem popüler kültürünün rol modelleri oldular. Örnek alınmaları ne kadar doğru, tartışılır ancak her ikisi de popülaritesini ablaları gibi günden güne genişletiyorlar. Kendal henüz 20 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziğiyle bir çok markanın aranan yüzü haline geldi. Hangi defileye baksam, hangi dergiyi açsam mutlaka yüz yüze geliyorum. Kendisi zaten yılda 4$ milyon dolar kazanarak 2015'in en genç ve en çok kazanan manken ünvanını da almış durumda. Fendi, Calvin Klein, Givenchy, Marc Jacobs, Balmain gibi moda devlerinin de kampanya yüzü olmuştu. Ben Gigi'ye kıyasla kendisini daha çok beğeniyorum o ayrı konu.




 Gigi Hadid ise Kendall'ın en sıkı dostu olmasıyla beraber son dönemde parlayan yeni yüz oldu. Elle, Vogue, Sports Illustrated, Grazia gibi dergilerde yer alarak en son Calvin Harris'in 'How Deep Is Your Love' şarkısının videosunda da bolca kendisiyle haşır neşir olmak mümkün. Gigi, henüz 2 yaşındayken Guess'in kurucusu Paul Marciano tarafından keşfediliyor, okul dönemine kadar markaya poz veriyor ancak okul dönemiyle ara vererek tekrar geri dönüyor. 2011 yılında da ilk filmi "Virgin Eye"dan rol kapıyor ve böylece parıltılı hayatına başlamış oluyor.
Gigi'yi de Kendall'ı da sosyal medyadan takip etmekte mümkün, instagram hesaplarından sürekli aktif olarak paylaşımda bulunuyorlar. Daha çok adlarını duyacağız gibi geliyor, çünkü her yerde, her an karşılaşabilirsiniz. Merak edenler için Calvin Harris "How Deep Is Your Love" videosunu da aşağıda paylaşıyorum. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder