26 Ağustos 2013 Pazartesi

2013 & 2014 KIŞ DESENLERİNE HAYRAN KALICAKSINIZ...

Bazılarımız belkide desenli ürünleri hiç sevmez ama bu desenleri gördükten sonra fikrinizin değişiceğine eminim =) malum hepimizin bildiği gibi bir çok marka 2013&2014 Sonbahar kış sonbahar koleksiyonlarını satışa sundu. Bizlerde kış alışverişimize yavaş yavaş başladık sayılır=) yaz sezonunun favorisi olan çizgiler yerini kamufulaj ve leopar desenlerine bırakıyor. Gene mi leopar demeyin çünkü bu leoparlardan vazgeçemeyeceğiz=)
Sezonun en güçlü deseni ‘ leopar ‘
Modanın kalbi Paris’te yapılan defilerlerde gördüğümüz gibi leopar bu sezonun vazgeçilmezi olacak. Sayısız şekillerde ve formlarda, dokularda ve kumaşlarda zıt ölçekli karışımızı çıkan leopar 2014 kış sezonunda dolabımızda olması gereken parçaları oluşturuyor.
BU SİYAH BEYAZ ÇOK BAŞKA=)
Geçtiğimiz sezondan da alışık olduğumuz siyah beyaz monokromlar bu sezon kendini daha güçlü grafiklere bırakıyor. Bu yeni görünümlü baskılar yaptığınız her kombinde tarzınızı bi başka yansıtıcak..
Ve tabiki hayatımızın parçası olan kamufulajlar...
Bunlar bizim bildiğimiz kamufulajlar değil baştan belirteyim=) daha önceki yazımda da belirtiğim gibi 2013 2014 kış sezonun trendlerinden punk&grunge ile kullanıldığında sokaklarda tam bir moda esintisi yaratacaksınız. Değişik renklerde ve formlarda kullanılan kanufulajlar bu sezon payetlerle süslenecek.
Leoparın kardeşleri=)
Baktığınızda bize göz kırpan soyut şekillerden oluşan değişik hayvan motifleri leopar desenin yanında büyük rol alıyor. Zürafa, çita ve özellikle zebra desenleri 2013 2014 kış sezonun renkleri ile birleştiğinde ki etkisi kışkırtıcı duruyor=)
Çiçek bahçesi...
Kışın tatlı soğuğunda bizi yanlız bırakmayacak olan yazın muhteşem gülleri üzerimizde kışın renkleri ile can bulacak. Ekoseler ile kolajlanmış gül motifleri nakış ve boncuklarla bezenerek muhteşem parçalardan oluşacak.
Barok etkisini özlemiştik=)
Sezonun punk-grunge trendinin aksine 2013 2014 kışının pastel tonlarının üzerinde siyah ile yumuşak geçişlerle donatılmış bu motiflerin tonal ve sessiz etkisinin büyüsüne kapılacaksınız.
Dijital ekoseler..
Tabi ki bu ekoseler bildiğimiz ekoseler gibi değil, değişik yüzeylerin ve dokuların üzerine dijital baskı ile gerçekleşen yumuşak bir görüntü ile karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder