23 Ağustos 2013 Cuma

MARKALAR KIŞA HAZIR….

Bütün markalar 2013 & 2014 Sonbahar kış sezonun reklam kampanyalarını yayınladı, bu fotoğraflar moda dünyasını sallayacak gibi duruyor.
Modanın can alıcı markalarından Valentino adeta bir resim sergisi ile moda dünyasına giriş yaptı.
Valentino sonbahar kış reklam kampanyası için 17. yüzyıldan Flaman portre resimlerinde ilham aldı. Merakla beklenen reklam kampanyası çekimlerinde Erika Labanauskaite, Irina Kravchenko, Kati Nescher, Laura Kampman, Magdalena Jasek, Maud Welzen ve Nouk Torsing gibi birçok model kullanıldı.
KUMRAL KATE MOSS VERSACE İÇİN SOYUNDU=)
Her hareketi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kate Moss bu seferde saçlarını kumrala boyatarak Versace çantaları ile çırıl çıplak kameraların karşısına geçti. Versace’nin 2013/2014 Sonbahar Kış reklam kampanyası için kameraların karşısına geçen ünlü model, markanın 2013 İlkbahar Yaz kampanyasında da yer almıştı.

Kışa inat canlı renkler, göz alan kombinler ve parlak ruganların dikkat çektiği Versace 2013-2014 kış koleksiyonu, yine kış trendlerini şimdide gözler önüne serdi. . Hollanda asıllı model Saskia de Brauw ile birlikte yapılan reklam çekimleri Mert & Marcus imzasını taşıyor.
MCQueen’in anısına onun gibi her kampanyasından söz ettirmeyi başaran ölümünden sonra başına geçen Sarah Burton, bu reklam kampanyasında da dikkatleri üzerine çekiyor. Donuk yüzlü, korku filmini andıran, çocukluğumuzda ki porselen bebekleri anımsatan derin bakışlarıyla Edie Campbell modelliğinde muhteşem bir reklam kampanyası gerçekleştirdi. Moda dünyasının fotoğrafçılık sektöründe en deneyimli isimlerinden David Sims’in çektiği fotoğraflar koleksiyonun dikkat çekiciliğini vurgulamakta.
BURBERRY TRENCHLERİ ÖPÜŞÜYOR=)
Burberry 2013 & 2014 Sonbahar Kış kampanyasının lansmanın da ünlü İngiliz çift Sienna Miller ve Tom Sturridge'ın yer aldı ve geçtiğimiz günlerde tüm dünyada aynı anda kampanya lansmanı yapıldı.
Christopher Bailey'nin kreatif direktörlüğünü yaptığı kampanyanın Mario Testino tarafından çekilen siyah beyaz karelerin, videoların ve kamera arkası görüntülerni, sezon boyunca markanın online ve offline platformlarında yer alıyor olacak. Kampanya müziği olan ‘Hold Me’ 2013 Critics’ Choice BRIT ödüllü Burberry akustik müzisyen Tom Odell tarafından özel olarak yeniden düzenlendi ve bu versiyon 2013 Sonbahar Kış Burberry Prorsum Kadın Defilesinde canlı olarak kayıt edildi.
CHRISTIAN DIOR’ dan ‘Art Nouveau’ …
BU KIZA DİKKAT HER YERDE=)
DKNY 2014 Sonbahar/Kış Kampanyası ünlü manken Cara Delevinge ve İngiliz model Ollie Edwards tarafından hayat buldu. Yaz sezonu kampanya fotoğraflarında da yer alan Cara New York’un farklı bölgelerinde Mikael Jansson tarafından yapılan çekimlerde harikalar yarattı. Cara’ya Ollie Edward dışında New Yorklu sanatçı Curtis Kulig’de eşlik etti. Birbirinden şık ve çekici parçaların tanıtıldığı reklam kampanyasında, DKNY kadını’nın hem spor şıklığı hem de cazibesi ön planda.
CARA FENDİ İLE ROMA’ DA…
Bir an evvel yaz bitse de Fendi’nin sonbahar/kış koleksiyonundaki yeni tasarımlarını bir an önce denesek dedirten etkileyici bir reklam kampanyasına imza atan Fendi, Karl Lagerfeld’in favori modeli olan Cara Delevingne ile büyüleyici Roma silueti eşliğinde karşımıza çıkıyor. Moda dünyasına 1925 yılında çanta tasarımlarıyla birlikte Roma’daki küçük butiğinde adım attığı için Roma ile Fendi arasında bulunan duygusal ilişkiden ilham alarak, bu derin geçmişe vurgu yapmak isteyen Karl Lagerfeld, kampanyanın görsellerini romantik bir pencereden yansıtıyor.
Dolce & Gabbana Monica Belluci'li Dolce & Gabbbana 2013-2014 Sonbahar/Kış reklam kampanyasında Bizans mozaiklerinden esinlenilen otoriter, samimi ve ateşli bir koleksiyon sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder