21 Ağustos 2013 Çarşamba

2013 & 2014 SONBAHAR KIŞ SEZONA BOMBA GİBİ DÜŞECEK…

Sıcacık bir yaz sezonundan çıkıp kışın tatlı soğuğuna hemen adapte olacağız ..
2013 & 2014 SONBAHAR/KIŞ sezonunda kadının güçlü duruşunu, Retro ilhamını, androjen erkeksi ama çekici kadınları, punk trendinin vurgusunu sokaklarda göreceğiz... Hazırlıklı olun..
Ingrid Bergman ve Katharine Hepburn’u özlemiştik.. 40’ların rüzgarı esecek sokaklarda..
Güçlü siluetler görmekten bıkmayacağız, uzun boy etekler ve masculine- erkeksi duruş damgasını vuracak bu sezona. Erkeksi kumaşların daha kadınsı formlarda buluşmasına hiç şaşırmayın sezonun dikkat çekici parçaları olacak. Bele oturan kıvrımlar, düşük yakalar, ortaya çıkan omuzlar, baştan çıkarıcı bir sezon vaad edecek gibi duruyor. Abartılı omuzlar, ince beller, kemerler ve detaylar kullanmaya alışmalıyız=)
Prada autumn/winter 2013/14 marc by
Bottega Veneta autumn/winter 2013/14
50’ler aramızda…
50’ler 2013 & 2014 Sonbahar Kış koleksiyonlarıyla yeniden hatırlanacak.
Zengin duruşlu fit-and-flare elbiseler kendinizi özgür hissedeceğiniz tam daire veya yarım daire etekler, vücudunuzu tamamen saran kalem etekler, kışın yeni renklerinden şeker pastellerden oluşan yünlü paltolar ve sportif klasiklerin arasında blouson ceketler vazgeçilmez parçalarımız olacak.
Prada autumn/winter 2013/14
Burberry Prorsum autumn/winter 2013/14
Carven autumn/winter 2013/14               
PUNK TARZI Bİ BAŞKA=)
Ve işte en sevdiğimiz trend, Punk ve grunge etkisi defilelerde en güçlü duran trendlerdendi. Biraz punk, azıcık rock ve bir miktar da heavy metal; işte grunge görünümünün ortak noktaları.. Bu farklı etkiyi ele alan güçlü tasarımcılar; Moschino, Saint Laurent ve Givenchy oldu. Punk modellerde ombre saçlar ve çeşitli saç aksesuarlarıyla dikkat çeken asi modeller dikkat çekiyor. Zımbalı deri parçalar, ekose tişörtler, file çoraplar... Bu asi tarz, sezonun favorilerinden olacak.
Blugirl autumn/winter 2013/14
Blugirl autumn/winter 2013/14 Givenchy
Saint Laurent autumn/winter 2013/14
HEM ŞIK OLACAĞIZ HEM RAHAT.. ŞIK BİR SPOR GÖRÜNÜMÜNÜ KİM SEVMEZ Kİ…
Geçtiğimiz sezondan da alışık olduğumuz sportif trend önümüzde ki kışta izini sürdürmeye devam edecek, lüks kumaşlar sezonun en güncel en önemli eğilimi gibi duruyor. Kürk deri ceketler, payetli tee ve deri trackpant gibi parçalar ön planda olacak. Blousan ceketlere alışmıştık zaten onlardan bahsetmiyoruz bile=)
Cushnie et Ochs autumn/winter 2013/4
AW13&14-Dior-
Sportmax autumn/winter 2013/14   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder