13 Ağustos 2013 Salı

Biz mi?

Aslında çok düşündük bir blog açsak mı? Açmasak mı? Amacımız neydi? Baktık ki içimizdeki tüketme tutkusunu durduramıyoruz o zaman bunun yararlı yollarını arayalım dedik. Aslında uzun zaman oldu ölçüyoruz, biçiyoruz, tartışıyoruz sıradanlığı farklılaştırmaya çalışıyoruz. Yoğun iş düzenimiz yüzünden sosyal hayatımıza bile zaman ayıramıyorken zaman bulabilirde yazabilir miyiz diye düşündük? Ancak sorular aramızda sıklaştıkça farkına vardık ki içimizde ki bu durdurulamaz tüketme tutkusunu ancak bu yolla açığa çıkarabiliriz.
Biz birbirimizi 2 sene önce tekstil piyasasında bulunan büyük kurumsal bir şirkette tanıdık. Bizim için farklı bir ortamda tanışmış olmamıza rağmen birbirimizden habersiz benzer hayatlar yaşadığımızı fark ettik. Bizi ortak noktada birleştiren, moda ve tüketim tutkusu birimiz için moda tasarım okumaktan geçerken diğerimiz için İngiliz Dili ve Edebiyatını bitirerek tekstil sektöründe moda çılgınlığının ortasında bulunmamızı sağladı ve bu bizim için bir hayat tarzı haline geldi. Çünkü bizim için önemli olan ne okuduğumuz, ne gördüğümüz değil, nasıl algıladığımız ve nasıl yansıttığımızdı.
İnsanları sıkmaktan pek hoşlanmayız =) kısaca bu blokta hayatımızın her karesinde bulunan modanın ve trend tutkunluğunu bizden kesitler sunarak sizlerle buluşmayı düşünüyoruz. Masamızda bulunan bir kalemlik, anahtarlığımız, iphone kılıfımız, gittiğimiz restoran, okuduğumuz kitap, izlediğimiz her film moda sektörünün birbirine bağlı olan zincirleme senkronizasyonu ile ortaya çıkan bugünlerde yazılarımızda görüşmek üzere…

1 yorum: