16 Eylül 2013 Pazartesi

2013 & 2014 KIŞIN TREND AKSESUARLARI…

Takı her kadının tutkusu değil midir?
HANGİ KADIN TAKISIZ YAŞIYABİLİR Kİ !! 

2013-2014 Sonbahar Kış sezonundaki aksesuarlarla, zarif bir kadın imajından daha çok asi bir kadın yaratacaksınız.
Bu sezon ki kolyeler yüzükler küpeler bizim alışık olduğumuz narin minik takılar olmayacak, çok daha büyük kaba ve şaşalı bir görünüme sahipler. Tribal kolyeler, zincirler, büyük taşlarla dolu vahşi bir sonbahar kışa hazır mısınız?
Devasa küpeler
Bu kış büyük takıları kullanacağız, Balmain 2013-2014 Sonbahar Kış defilesinde podyumda gördüğümüz küpeler, metrelerce öteden fark edilebilecek kadar büyüktü. O an fark ettik ki bu kış büyük küpelerin kışı olacak.
Omuzlarınıza kadar değen, gösterişli, kocaman küpelerinizi takı kutunuzdan çıkarmanın vakti geldi! Eğer "benim böyle büyük küpelerim yok" diyorsanız, şimdi bir tane edinmenin tam sırası!




Ear cuff
Ear cuff çılgınlığının önümüzdeki sezon sona ereceğini sanmayın, bu farklı küpeler bir süre daha bizimle olacak. Chloe defilesinde küçük bir sürpriz yaparak karşımıza çıkan ear cuffları, sezonda çoğu markada görebileceksiniz.
Birçok tasarımcının sonbahar kış koleksiyonlarında yer verdiği zincirler, önümüzdeki sezon büyüklü küçüklü her yeri işgal edecekler. 2014 kışında şatafatlı, şık, ve elegan tasarımların trend olacağını söyleyebiliriz.
Seçtiğiniz yüzük sizi anlatır...
Alışılmışın dışında hatta şimdiden sokaklar da çoğu kişinin parmaklarında rastlayacağımız bu yüzüklere bayıldım. Chanel’in show’ unda gördüğümüz bu lüks ve şık halkalar estetik ve farklı duruşu ile dikkatleri üzerine çekti.
Farklı tarzlarda da karşımıza çıkan aksesuarlar bizi kısıtlamıyor, adeta stil sahibi olabilmek için bize yardım ediyorlar. Daha narin ve zarif bir tarz için minik yüzükler tercih edebiliriz.
Ve benim en sevdiğim bütün parmaklarımızı dolduralım.. Rengi, stili, tarzınızı vurgulamak için parmaklarınıza büyük küçük demeden bütün yüzüklerinizi takabilirsiniz. Düz siluetinizi yüzükleriniz ile canlandırabilirsiniz.
Tanrıça kolyeleri..
Dümdüz bir kazak ve ya beyaz bir tshirt düşünün ya da o bahsettiğimiz sweatshirtler ve üzerine kocaman bir kolye işte bu kış sokaklarda çok sık rastlayacağımız bir görüntü. Büyük, gösterişli, taşlı, zincirli, mesaj içerikli çeşit çeşit kolyeler bu sezon hayatımızda olacak.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder