5 Eylül 2013 Perşembe

Bu kışın makyaj trendleri

İddialı gözler..
Bu sezonun trendlerinden Retro cazibesi sadece saç ve giyimde değil, makyaj konusunda da karşımıza çıkıyor! Çıplak bırakılmış mat dudaklar, kusursuz bir cilt makyajı ve çekici gözler! Son zamanlarda çokça tercih edilen bir makyaj ürünü olan eye-liner, önümüzdeki sezon da hayatımızdan çıkmayacak gibi!
Bu çekici görüntüyü yakalayabilmeniz için Dolce & Gabbana’ nın makyaj setinden; size önerebileceğimiz pürüzsüz bir cilt için Dolce & Gabbana klasik likit fondöten ve Dolce & Gabbana likit yoğun siyah eye-liner olacaktır...
Dolce & Gabbana Glam Liner Intense                                       Dolce & Gabbana Perfect Matte Liquid
Kırmızının güçlü cazibesi..
Kırmızı renk bu sezon büyük dönüş yapacak görünüşe bakılırsa! Tasarımcılar ve makyözler ojede kırmızının geri gelmesinden yanalar. Bu fikir, Valentino, Burberry, Chanel ve diğerleri tarafından da sunuldu.
Geleceğe Dönüş
Metalik renkli makyajlar 2014 kışına da damgasını vuracak gibi gözüküyor! Hologramın popülerleşmesinden daha önce de bahsetmiştik; Dior 'da şovunda, taç yaprağı lekeli dudakları ve bu metalik göz makyajıyla oldukça cesur bir makyaj görünümünü tercih etti.
SARAP GIBI DUDAKLAR..
Şarap rengi dudaklar Güneşli havalar sona ermeye başladığında soğuklarda içimizi ısıtacak renklere ihtiyaç duyarız. Onlardan vazgeçemediğimiz olanıysa şarap kırmızısı. Önümüzdeki kış, çılgın, dayanılmaz etkisi olan dudakları Louis Vuitton'da Vera Wang'de ve Miu Miu'da göreceğiz.
Bu çekici dudaklara sahip olmak için,Dolce & Gabbana Classic Cream Lipstick ve YSL Rouge Pur Radiance in No. 54 Prune Avenue önerebilirim.
YSL Rouge Pur Radiance in No. 54                                         Dolce & Gabbana Classic Cream Lipstick

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder